www.GamePlay.rs
Test Banner BRAND Left
Test Banner BRAND Right
  • Metro: Last Light

    Metro: Last Light

    Senke prošlosti su još uvek tu. Pojavljuju se kao siluete na razrušenim zidovima svaki put kada bljesak munje osvetli nebo. One vas proganjaju dok prolazite kroz porušene gradove koji su nekada bili ispunjeni životom i ljubavlju. Metro: Last Light je izuzetno dobro urađena pucačina iz prvog lica koja vas ispunjava kajanjem zbog vremena koje je za vama, i koja razume strah i neizvesnost koji nastaju u smrtnoj tišini. Prethodnik igre, Metro 2033, uneo je element misterije i supernaturalne drame u serijal, ali Last Light spada u sasvim drugačiju klasu. Ova igra nije samo još jedna u nizu zastrašujućih igara koje vas vode kroz mračne hodnike metroa, već je to jedna ritmična simfonija straha i nade. Opširnije

  • Luigi's Mansion 2: Dark Moon

    Luigi's Mansion 2: Dark Moon

    Nintendo je možda ušao u predvidivi ritam kada su novi naslovi u pitanju tokom nekoliko proteklih godina, ali uvek je uspevao da ubaci nešto novo u franšizu. Luigi's Mansion 2: Dark Moon je možda najinventivnija igra koju su napravili u skorije vreme. Nije baš kao original igre, ali je mnogo veća i sa mnogo više avantura. Iako je nastavak, ova igra pokazuje da je Nintendo tim i dalje maštovit i sposoban da stvori nešto drugačije. Opširnije

  • Deadpool

    Deadpool

    Kada igrate igru Deadpool, osećate se šizofrenično, kao i glavni lik u njoj. S jedne strane, ona je lakrdijaška, otkačena, smešna, šašava i može joj se pripisati još mnogo sličnih osobina. Ovo je smešna i zabavna igra, ukoliko volite seksističke pošalice, ali ako niste njihov ljubitelj, ni igra ni njen glavni lik neće izazvati lepa osećanja u vama. S druge strane, veći deo gameplaya odvija se po sigurnim formulama. Deadpool se reklamira kao velika igra, ali u suštini ona pruža igračima standardno akciono iskustvo koje je i parodija parodije videoigre. Ona se šali na račun onoga što ona sama predstavlja. Opširnije

  • The Incredible Adventures of Van Helsing

    The Incredible Adventures of Van Helsing

    Igra je bazirana na Bram Stokerovoj priči o grofu Drakuli. Nije striktno smeštena u isti izmišljeni svet kao Stokerova priča, već u slični, i odvija se u Evropi u 19.-om veku, gde je sve puno monstruma, magije i neobične tehnologije. Radnja se odvija u Borgovi, gotskoj prestonici izmišljenog kraljevstva Borgovije. Grad je ogroman, pun anahronističke nauke, kao i zlih stvorenja koje je stvorila upravo ta nauka. Glavni junak je sin Abrahama Van Helsinga, lovca na vampire, i njegov zadatak je da nastavi očevim stopama i istrebi sve monstrume iz sela. Opširnije

  • Injustice: Gods Among Us

    Injustice: Gods Among Us

    Igra Injustice: Gods Among Us je najnovija borilačka igra iz kuće koja je radila Mortal Kombat igre i njen cilj je da razbije lanac slabog odziva među igračima tako što će usavršiti svoj borbeni sistem na osnovu lekcija naučenih iz Mortal Kombata, ali i uvođenjem par novih trikova. Ali, nažalost, uprkos svim naporima, Injustice ne uspeva da drži korak sa svojim savremenicima. Opširnije

  • Defiance

    Defiance

    Igru Defiance je pomalo teško shvatiti, ali ne zbog toga što je previše komplikovana, već zato što je previše zabavna, iako ni jedan od elemenata nije urađen naročito dobro. Defiance je masivna multiplayer pucačina u kojoj je svaki aspekt jedva solidan, ali ona ipak nekako uspeva da sve rasparčane delove uklopi u jednu zabavnu igru u kojoj sledite jedan izazov za drugim u postapokaliptičnom okruženju. Zato je prava šteta što na svom putu nećete naći samo ljigave bube koje treba da ubijete puškama i granatama, već ćete naići i na tehničke bube, tj, brojne bagove zbog kojih ćete se prilično iznervirati. Opširnije

  • Dead Island: Riptide

    Dead Island: Riptide

    Mislili su da su pobegli od terora sa ostrva Banoi i da su preživeli apokalipsu u iskvarenom raju. Onda je njihova sudbina krenula u drugom pravcu. Heroji igre Dead Island pobegli su helikopterom na bezbedno, na vojni brod, ali kada ih je zadesila jaka oluja i iznenada se posadom proširio virus, noćna mora je iznova započinla i sve njihove nade su polako počele da se gube. Opširnije

  • BioShock Infinite

    BioShock Infinite

    BioShock Infinite je pucačina u prvom licu kakvu nikada do sada niste igrali. Radnja je smeštena u 1912.-u godinu i igrači se nalaze u ulozi bivšeg Pinkerton agenta Bookera DeWitta koji kreće u Columbiu u spasilačku misiju. Njegov cilj je Elizabeth, koja je zarobljena još od detinjstva. Tokom njihovog smelog bekstva, Booker i Elizabeth razvijaju jaku vezu, koja omogućuje Bookeru da uveća svoje sopstvene sposobnosti pomoću njenih moći za kontrolu promena u okruženju. Zajedno se njih dvoje bore u različitim okruženjima, po ulicama i u kućama Columbije, na ogromnim cepelinima, u oblacima. Opširnije

  • Dead Space 3 Awakened

    Dead Space 3 Awakened

    Dead Space 3 je igra koja ima puno sadržaja da ponudi igračima u kampanji koja traje od 15 do 20 sati, a bazirana je na složenom sistemu pravljenja oružja i brojnim modovima koji se mogu otključati, tako da ova avantura Isaaca Clarka ima puno toga što će vam održati pažnju. Awakened je najnoviji dodatak ovoj igri za koji se treba odvojiti oko 10 dolara i koji treba da unese novine u priču. Dead Space 3 se završava napeto i pomalo nedorečeno, pa Awakened treba da pojasni događaje iz tog nastavka i nastavlja tamo gde se on završava. Opširnije

  • The Walking Dead: Survival Instinct

    The Walking Dead: Survival Instinct

    Za razliku od igara kao što su Batman: Arkham Asylum i Arkham City koje su sjajan primer kako poznatu franšizu možete na divan način pretvoriti u odličnu igru, The Walking Dead: Survival Instinct kvari ugled ove renomirane igre i razočarava fanove. Ovo je nova igra u serijalu The Walking Dead, ali za razliku od ostalih igara koje su bazirane na stripu i koje je napravila ekipa Telltale Games, ovaj naslov je inspirisan TV serijom i služi kao njen uvod. Igra prati Daryla i Merlea Dixona koji pokušavaju da dođu do Atlante u početnim danima zombi apokalipse. Opširnije

Total War Battles: Kingdom
Može biti teško igrati igre sa mikrotransakcijama. Sa jedne strane dobijate besplatnu igru, koju možete igrati kada poželite, jer trošenje pravog novca nije obavezno. Sa druge strane, ipak, mnoge ovakve igre sakrivaju sadržaj od vas, zaključavaju predmete i nadogradnje iza nečuveno teških ciljeva kako bi vas ohrabrili da potrošite pravi novac. Naravno, developeri žele nagradu za svoj kreativan rad, i na to svakako imaju pravo, ali kada je vaš napredak u igri ometen ovim transakcijama, to deluje nepravedno. Total War Battles: Kingdom je igra...
Opširnije
Salt and Sanctuary
Ne dešava se često da izađe igra i u potpunosti definiše svoj žanr. From Software su u tome uspeli sa svojom igrom Demon's Souls, vraški teškim RPG-em punim akcije koji je podstakao mnogobrojne duhovne naslednike i šaku vrednih imitacija. Salt and Sanctuary se uklapa u ovu drugu kategoriju i krši osnovna pravila „Souls“ podžanra tako što ih reorganizuje u „side-scrolling“ akcioni platformer sa akcentom na brutalnoj borbi i veštinama koje se razvijaju u više grana. Uticaj Demon's Souls-a je vrlo...
Opširnije
Killer Instinct Season 3
Oživljavanje Killer Instinct-a na Xbox One-u je bila jedna od konzolinih konstanta od prvog dana. U novembru 2013. izašla je prva sezona ove igre i dobila većinom vrlo pozitivne kritike. Donela je devet likova, od kojih su većina dolazili iz KI-a 1, dok su ostali bili novi. Borba je bila upravo ono što su fanovi ove dugogodišnje franšize priželjkivali, a njena vizuelna nadmoć je prikazala stvari koje je jednostavno bilo nemoguće postići na ranijim konzolama. Double Helix je uradio izvanredan posao sa igrom i nastavio da izbacuje dodatni sadržaj kao...
Opširnije
Everybody's Gone to the Rapture
Skrivena među brežuljcima ruralne sredine Shropshire-a, Yaughton Valley je uspavana, izolovana zajednica koja otelovljava idiličnu sliku ruralne Engleske. Ovo je neobična postavka za igru čija je tema smak sveta, ali to je upravo ono što čini Everybody's Gone to the Rapture, novu igru kreatora Dear Esther, tako posebnom. Dok prolazite kroz ovaj bogat, pastoralni pejzaž, shvatate da nema drugih ljudi oko vas, što postavlja pitanje: gde su svi otišli? Prvo mesto koje posećujete je samo selo Yaughton. Hodajući tihim ulicama punih opalog lišća,...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u